Nieuws

15 oktober 2015

Op de tweede editie van Dé Banenmarkt van het Noorden kwamen een paar duizend bezoekers af. In en rondom De Tramwerkplaats vonden diverse activiteiten plaats voor werkzoekenden. Er waren ruim 70 organisaties aanwezig met de nodige vacatures. Verder konden bezoekers gratis hun cv laten checken, een professionele foto voor op hun cv laten maken, deelnemen aan verschillende workshops en een eigen video-cv maken.

Bekijk hier de sfeerimpressie:

 

Video-cv

24 september 2015

Woensdag 14 oktober 2015 van 10.00 tot 17.30 uur is de tweede editie van dé Banenmarkt van het Noorden in de Tramwerkplaats in Winschoten. Gemeenten in Oost-Groningen, de EDR, het UWV en Duitse partners als het Zentrum für Arbeid werken samen om werkzoekenden in het Noorden een uitgebreid aanbod van bedrijven, uitzendbureaus en vacatures te presenteren.

Grootse opzet
In navolging van de succesvolle eerste editie in het voorjaar van 2014, is deze editie ook weer groots van opzet. Er is dit jaar meer vloeroppervlak beschikbaar, waardoor meer bedrijven zich kunnen presenteren en er is ruimte voor stands met daarin demonstraties. Op het onderwijsplein en vrijwilligersplein vinden de bezoekers informatie over leer-werktrajecten, traineeships en vrijwilligerswerk.